Speltips Sundsvall-Mjällby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2022-05-23 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.35
Tips: 2a
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Sundsvall har en vinst hemma mot kalmar med 1-0. Ett Kalmar som gjorde sin sämsta match för säsongen där och skapade knappt några chanser.
I övrigt har Sundsvall förlorat hemma med 0-2 2-3 1-5 och mot Aik hade 0-4 0-5 varit mer rättvist. Mot Hammarby kunde det hetlt klart slutat 1-10. Då gav Hammarby ändå bort ett mål gratis. Sådana grejer har inte Mjällby gjort denna säsongen. Man klarade inte ens att vinna mot ett av seriens sämsta
bortalag Degerfors. Man lyckas tappa 2-0 till 3-2 på 7 minuter. Därtill så vid undsvalls 2-0 mål släppte helt Degerfors markeringen och lät Sundsvallspelaren få stå själv med målvakten. Sådant brukar inte Mjällby bjuda på.
För mig är det tydligt att det sämsta försvaret i Allsvenskan har Sundsvall. De har varit tacksamma att kontra mot och nu möter de ett lag som är starka på kontringar, vilket Elfsborg
t.e.x. fick känna på i premiären. De möter också ett lag som har en stabil grund att stå på när det gäller försvarsspelet. Precis som Aik. Det finns helt enkelt en bra grund att kontra utifrån. Noah persson på sin kant är riktigt snabb
och Adam Ståhl lika så. Skulle man använda Albin Mörfedt på en kant så skulle det vara samma där. Jesper Gustavsson är en av de löpstarkaste i Allsvenskan så ställs det om så kan det gå undan och jag tänker mig att Silas Nwanko passar otroligt bra som forward mot detta lag
En forward som är otroligt snabb. Det känns som att Silas tar snabba steg framåt i sin debutsäsong och spela Silas bara 60 minuter denna match så har jag svårt att se honom inte näta. Det känns upplagt för honom.
Sundsvall har också släppt in en del mål på hörnor. 2 mål mot Norrköping senast. 1 mot Hammarby hemma. Borta mot Varberg släppte man in båda målen som resultat av fasta situationer. Det är allt för ofta Sundsvall inte räcker till i huvudspelet i eget straffområde är min observation.
Jag tycker det passar väldigt dåligt mot Mjällbys styrka på fasta situationer och det faktum att man just är starka i huvudspelet och duellspelet. Den typen av spel som avgjorde för varberg mot Sundsvall, där båda målen kom som resultat av just detta.
pratar vi sedan konstrgräs så är det inget negativt för Mjällby att spela på. Inför säsongen hade man typ 17 matcher på raken på konstgräs utan förlust, med mestadels vinster och man slog elfsborg på konstgrtäset. PÅ hemmaplan hade detta varit en urenkel seger för Mjällby. På bortaplan är tanken att hemmalaget
ska dra fördel av hemmaplan, men när vi ser bristerna Sundsval visat upp och hur sårbara de är just på den delen i spelen som jag ser som Mjällbys styrka, då känns det som att en normal Mjällby prestation ska innebära en seger punkt slut.
I Mjällbys 1-1 match mot Värnamo så spelade inte Silas eller Moro mer än 20 minuter och det är positivt då det pratas mycket om spelschemat. Lövqvist eller Wörts kvittar för Wörts är minst lika bra som Lövqvist, men nu kan man välja vilket som då Lövqvist var avstängd senast. Så där finns
fräscha ben som fördel.Man har också börjat ge lite speltid till nyförvärvet Jetmir Haliti som är bra om man skulle vilja vila Krichak eller Noah Elle elle bara ge än mer speltid till Jeetmir. Det har sett stabilt ut och det viktiga är att Gracia spela.

Man kan också prata om olika mentala lägwen här. Mjällby kommer från en hämtad poäng i sista sekunden mot Värnamo och har även en vinst mot Helsingborg nyligen där man vände 0-1 till 2-1. Sundsvall har en överkörning i ryggen och innan dess en tappad 2-0 ledning till förlust.
Mjällby har under coh inför säsongen drabbats av en del skador, men man har visat att truppen klarar av det. Sundsvalls skador har vad gäller offensiven också börjat bli tyngre. Hallenius inför säsongen.Nu missade Bengtsson och Engblom förra omgången på grund av skador. Stort minus om Engblom saknas.
Man skulle kunna säga att ja, men Saku Ylätupa har gjort 4 mål. Visst, men jag kan inte säga det skrämmer så mycket om jag tittar på hur målen gått till. Tröstmålet mot Sundsvall var en målvaktstavla. 2-0 målet mot Degerfors var en kraftig markeringsmiss och 1-1 målet mot Hammarby var en bjudnng av Hammarbyförsvaret.
Sundsvalls 1-0 mål ser jag heller inte så lätt att kopiera mot Mjällbys försvar.

Mjällby vinna till 2.35 är i min bok alldeles för högt. Jag anser Mjällby ska stå under 1.80. gånger utan tvekan, men spelbolagen erbjuder ofta för höga odds på Mjällby. Aik stod så lägt som 1.52.
Mjällby står i 2.35. snacka om underskattning. Samtidigt så har Mjällbys odds stigit kraftigt i båda hemmamatcher mot Helsingborg och Värnamo dagen för match. Spelbolagen tror inte på Mjällby för än det blir en
tydlig segerrad och då kommer istället för låga odds. Aik får 1.52 oavsett om man visat något innan ett sådant möte. Aiks styrkor är också styrkor i kontringar och på fasta situationer är också styrkor som även Mjällby har.

Ett sidospel som jag finner introssant just för att Sundsvall varit så svaga i straffområdet på fasta situatiioner är målskytt på Carlos Moros Gracia. Sundsvall är hans före detta klubb och det handlar verkligen om en spelsmart
back. En kille som hugger på andrabollarna och kan följa med upp i spelet mer än vid hörnor och frisparkar. Har gjort ett mål mot Helsingborg och gjorde 2 mål på tre matcher i svenska cupen. Passande spelläge till samma höga odds som ui andra matcher, trotts att det är ett möte mot ett lag som släppt in mycket mål på fasta och
förlorat mycket nickdueller och det känns upplagt för andrabollar att gå på. 11.50 gånger blir lite för högt då tycker jag.

Mjällbys trupp ser bra ut. Inga nya skador som synes. Moro kunde spela senast och kan spela än mer denna gång. Lövqvist tillbaka fårn avstängning och ger Brännström fler alternativ.
Inte sannolikt att vi får se Mörfelt och Rasmnus Paul från start nu skulle jag säga och här ska man ge Silas mycket speltid hoppas jag.
Han kan springa sönder Sundsvall.
  Sundsvall-Mjällby
Spela på Speltips Sundsvall-Mjällby
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Mitchx - 22 Maj 2022 - 23:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming