Serieledarna Bayern München gästar Union Berlin på söndagen.
Mitt speltips: Asian -2 på bortalaget. 1.92 hos bet365 .

Spelet sitter om Bayern vinner med 3+ mål. Pengarna tillbaka om det blir tvåmålsseger, medan det blir förlust vid uddamålsseger eller om hemmalaget tar poäng.

Alla är såklart medvetna om de speciella förutsättningar som råder. Det viktigaste:
- Ingen publik.
- Lagen har inte spelat på två månader.

Tomma läktare gynnar bortalag, Bayern i det här fallet. Att lagen inte spelat på två månader bore ge upphov till en viss ringrostighet, vilket borde vara en fördel för det sämre laget. Men den faktorn är svårvärderad då ingen har koll på hur formen verkligen är för lagen.

Det vi vet är att maskinen Bayern verkligen steppade upp under våren. 10-1-0 i alla tävlingar 2020 är starkt. Jobbat sig fram till en serieledning och nu är tanken såklart att de ska säkra titeln. Både Dortmund och Leipzig är okej med strax bakom, så det går inte att slarva bort poäng i en sån här match. Får också tillbaka nyckelstrikern Lewandowski, som drog på sig en skada i vintras.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Nykomlingen Union Berlin har gjort en bra säsong och ligger i mitten av tabellen. Åtta poäng ner till närmsta lag under strecket gör att kontraktet är mer eller mindre klart. Klart att Bayern hemma alltid är en stormatch. Men det är en sak att spela en sån här match med desperat poängbehov inför passionerade hemmafans och något annat att spela med tomma läktare när man ligger i ingenmansland. Känslan är att de inte kommer kunna hålla samma poängsnitt de haft hittills i säsongsavslutningen här.

Sebban Andersson lär starta, men en av de ordinarie mittbackarna är out.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Gikiewicz - Hübner, Schlotterbeck, Subotic - Trimmel (c), Gentner, Andrich, Lenz - Ingvartsen, Bülter - Andersson

Känner att Bayern bara är för bra här. De har sett väldigt bra ut hela 2020 och även om det varit uppehåll tror jag på ett fortsatt starkt Bayern. Svårt att se hur de inte ska ta en bekväm seger med minst två mål. 14 av 17 segrar i BL har varit med 2+ mål. 10 har varit med 3+ mål. Så storsegrar är knappast något ovanligt. Tror det blir överkörning här och 0-3/1-4 känns som tänkbara resultat.

Speltips Union Berlin vs Bayern München:
Bayern med asian hcp -2 - odds 1.92 bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip