Returmötet i den spanska Copa del Rey, där Valladolid ska försöka vända på 0 - 1 underläget mot Getafe. Jag rekade det första mötet, där jag spelade Getafe. Resultatet kunde jag förutspå, att Getafe skulle vinna matchen, men att det skulle gå till på det viset som det gjorde kunde jag aldrig tro. Segermålet kom på övertid av inhopparen Angel Rodriguez, men i övrigt var matchen ett sömnpiller. Det ska mycket till för att returen ska bli sexigare, så jag kan inte se att båda lag gör mål i denna match.

Marknaden har Getafe som en liten favorit till seger. Dock har marknaden under 2,5 mål i matchen alternativet som en stor favorit till cirka 1,50 i odds, i snitt. Jag förstår marknaden fullt ut då det första mötet inte innehöll något underhållningsvärde alls, fram tills slutminuterna. Den enkla förklaringen är att båda lagen luftade rejält i sina trupper och lät bänkspelarna avgöra ödet i cupen. Så kommer det också med största sannolikhet också att bli i returmötet.

Getafe kan mycket väl lyckas med att försvara sin ledning och stänga igen matchen mot ett uddlöst Valladolid, som knappt skapade något läge framåt. Och skulle Getafe göra ett mål framåt så är det kört ändå - då kommer Valladolid att ge upp cupen och fortsätta satsa på ligan för att undvika bottenstriden i La Liga. Det är fördel för La Liga tabell sexan Getafe, som inte kommer att storsatsa på denna cup, när de väl har chansen att spela i Europa nästa säsong. Getafe vill bara spela av matchen med förhoppning att fortsätta succén i cupen.

Alternativet är att om Valladolid gör ett mål så stänger de igen matchen och kör på omställningar och kontringar mot Getafe. Vid 1 - 0 resultatet avgörs allting ändå på Estadio Jose Zorrilla, så då skulle de ha en klar fördel. Det sjuka är att Valladolid kommer från en 1 - 1 match borta mot Valencia, där Valladolid hade bara ett skott på mål och gjorde målet då. Det var mer Valencia som tappade fokus för en stund och då blev det mål. I övrigt var Valladolid starka i defensiven, i mitt tycke.

Det är bara en av de fem senaste inbördes möten som har slutat med att båda lag gör mål och det är precis där sannolikheten också borde ligga när dessa två lag ställs mot varandra återigen. När marknaden dock erbjuder oddset 1.75 på att båda lag inte lyckas göra mål på varandra finner jag ett värde och lägger ett spel på utfallet hos Scandibet , SpeedyBet eller Bwin .

---
Preliminär startelva Valladolid: Yoel Rodriguez, Moi, Mohammed Salisu, Joaquin Fernandez, Javi Moyano, Ivi Lopez, Borja Fernandez, Anuar, Daniele Verde, Duje Cop & Leonardo Suarez.

Preliminär startelva Getafe: Leandro Chichizola, Damian Suarez, Bruno Gonzalez, Ignasi Miquel, Dimitri Foulquier, Ivan Alejo, Mathieu Flamini, Sebastian Cristoforo, Robert Ibanez, Sergio Guardiola & Samuel Saiz.
---

This is the stats tab
This is the post tip