Ett mittenmöte i tabellen av A-League får inleda år 2019 då Western Sydney Wanderers tar emot Melbourne City. Det är ett målrikt lag mot ett målsnålt lag som ställs mot varandra. Dock är Melbourne City bland de två svåraste lagen i ligan att göra mål på, samt att Wanderers kan ibland hålla nollan hemma, samt ha svårt att göra mål stundtals, då laget är en berg-och-dal bana. Det mesta tyder på att vi inte får se något målkalas så det finns värde att titta närmare på ett under 2,5 mål i matchen spel.

Wanderers fick hjälp av domaren i den senaste bortamatchen mot Adelaide. Efter att Adelaide vände ett 0-1 underläge, genom två mål av Nikola Mileusnic, så drog Jordan Elsey på sig sitt gula kort. Då kvitterade Wanderers direkt därefter, men sedan hade laget en halvtimme på sig att vinna matchen. Wanderers skapade knappt någonting med en man mer på planen och det såg inget vidare ut i offensiven. Det var mer Adelaide som bjöd på misstag som resulterade i mål - något Melbourne City sällan gör.

Det har sett riktigt bra ut i defensiven hos Melbourne City på sistone. Se här resultaten från deras tre senaste matcher:

Melbourne City 1 - 1 Melbourne Victory
Adelaide United 0 - 2 Melbourne City
Perth Glory 1 - 0 Melbourne City

Det har alltså endast blivit två insläppta mål totalt, ett vardera mot två lag som ligger på delad första plats i tabellen. På bortaplan spelar Melbourne City sjukt stabilt med en försvars inriktad uppställning som går hem. Förvisso gör inte Melbourne City så många mål dock, faktiskt näst minst i ligan efter jumbon Mariners - men å andra sidan är har de släppt in minst mål bakåt. Det har endast blivit 9 mål på 9 omgångar så det kommer inte att bli lätt för Wanderers att göra en massa mål på dem.

Ironiskt nog möttes lagen på Nyårsdagen 2018, då Wanderers vann hemma med 2 - 1. Denna gång är Melbourne City det bättre laget. Marknaden har vinnarspelet helt öppet och under 2,5 mål alternativet som en liten favorit. I mitt tycke lutar det mesta åt att vi får se en målsnål tillställning. I och med detta finner jag ett värde i oddset 1,90 på att matchen slutar med max två insläppta mål, så jag lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen.

Oddset 1,90 på under 2,5 mål finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Wanderers: Vedran Janjetovic, Tarek Elrich, Patrick Ziegler, Brendan Hamill, Raul Llorente, Jordan O'Doherty, Alexander Baumjohann, Keanu Baccus, Roly Bonevacia, Oriol Riera & Bruce Kamau.

Bekräftad startelva Melbourne City: Eugene Galekovic, Ritchie De Laet, Harrison Delbridge, Bart Schenkeveld, Scott Jamieson, Riley McGree, Rostyn Griffiths, Kearyn Baccus, Luke Brattan, Lachlan Wales & Dario Vidosic.
---

This is the stats tab
This is the post tip