Spel: Över 2,5 mål i matchen och båda lagen gör mål - odds 1.80 bet365

Sett till förutsättningarna så talar allt för en målrik match. Ghana måste vinna matchen för att ha en chans att gå vidare. Om Ghana vinner den här matchen och USA förlorar mot Tyskland så går Ghana med största sannolikhet vidare till åttondelsfinal. Ghana måste alltså göra mål. Båda Ghanas två första matcher har slutat med över 2,5 mål och att båda lagen gjort mål. 1-2 mot USA och 2-2 mot Tyskland.

Portugal måste vinna den här matchen med flera mål och USA måste förlora mot Tyskland för att Portugal ska gå vidare. Hur många mål Portugal måste göra/vinna med beror på resultatet i Tyskland-USA men om vi utgår från att Tyskland vinner mot USA med 2-0 som ett exempel så måste Portugal ändå vinna med tre mål. Det är alltså bara all-in som gäller för Portugal.

Lagens tidigare matcher:
Ghana-USA 1-2
Tyskland-Ghana 2-2
Tyskland-Portugal 4-0
USA-Portugal 2-2

Tabell Grupp G:
1: Tyskland 4 poäng och +4 i målskillnad (6 gjorda mål)
2: USA 4 poäng och +1 i målskillnad (4 gjorda mål)
3: Ghana 1 poäng och -1 i målskillnad (3 gjorda mål)
4: Portugal 1 poäng och -4 i målskillnad (2 gjorda mål)

Så här avgörs det vilka som går vidare till åttondelsfinal:
1: Antal poäng
2: Målskillnad
3: Flest antal gjorda mål
4: Inbördes möten

Startelvor, skadeläge mm har ingen större betydelse för detta spel då lagen måste gå framåt oavsett vilka som spelar. Det är förutsättningarna som är det viktiga.

Ingenting är säkert i spel men det här känns väldigt bra. Ska jag leta negativa saker så känns det som det enda hotet är om USA får en bra start mot Tyskland och Portugal får en dålig start mot Ghana och Portugal därmed ger upp. Det är dock inte en trolig utveckling och då det trots allt handlar om VM så bör inte Portugal-spelarna ge upp oavsett. Varken för sitt land eller för sig själva då vi snart är mitt uppe i silly season. Nej, jag tror verkligen på en målrik match och att båda lagen gör mål.

Spelet (Över 2,5 och ja) hittas under MÅL - TOTALT ANTAL MÅL/BÅDA LAGEN GÖR MÅL hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip