Handbollsligan

Amo-Aranäs kl.19:00
Skämskudde senast när jag gick emot Amo, Önnered gjorde en riktigt dålig match men Amo visade också att man är i ligan för att stanna.

Amo med Stockenberg(coach) som är riktigt bra på att sätta ihop lag och få ut det bästa av varje spelare är det dags att ta på riktigt allvar. Till den här säsongen har man tagit in ett gäng spelare & det som jag trodde skulle ta lite tid har gått fort och Stockenberg har fått ihop det snabbt. Lindberg på högersex & Östling på mittsex har höjt upp sexmetersuppställningen ordentligt, där får man många enkla mål. På niometer har Sevaljevic kommit in och tillsammans med Jensen som kom in under våren & Hoegh är man starka på mittnio/vänsternio. Svagheten finns på högernio där Salhi(nyförvärv) inte är redo men det finns backup som håller okej och Stockenberg använder laget helt rätt för att inte bli synade där. Amo kommer inte vara inblandade i någon bottenstrid.

Den här reken är dock lika mycket en rek mot Aranäs som ser riktigt svaga ut. Jag blir inte förvånad om Aranäs slutar sist. In i truppen har man plockat ett gäng från Norge & Danmark men det är tydligt efter de första omgångarna att det inte är spelare från den högsta hyllan. Ut har man instället tappat riktiga klubbikoner i Bergqvist & Jonsson. Jonsson som varit lagets bästa spelare i flera år kommer saknas ordentligt, lägg till Lindén som gått till Ystads IF så ser jag inte Aranäs överraska en säsong till.

Amo tredje raka och nytt maxspel in?

Amo är otroligt svårspelade i sin hemmahall, har redan visat att man spelat ihop laget och när nu ett av ligans svagaste lag kommer på besök tar man tredje raka segern. Förvånad att inte linan är högre satt. Kan bli tvåsiffrigt igen så nytt maxspel och hoppas hålla i den sviten av att inte bomma.

Amo -2.5 mål @ 1.81(5/5U)


Ha det fint!
This is the stats tab
This is the post tip