Mitt i all fotbollsyra så måste jag ändå flika in med lite handboll. Och en favorit i repris från i fredags då Lindesberg gjorde jobbet till fina 2,00. Då mot topptippade Irsta/Västerås. Nu mot något mycket beskedligare.

Det ska dock sägas att jag haft en del stolpe ut på slutet gällande rekar som hamnat i papperskorgen.
Ljungskile kvitterade 90+4 i Degerfors (3,90 adjö)
Leighton Baines brände en straff i 45:e bort borta mot United (Everton mål i den första halvleken löd spelet)
Och i går. Grästorp har ut målvakten. Spelar 6 mot 5. Och kvitterar med mindre än minuten kvar.
Allt det här på mindre än en vecka.
Vilket dock borde betyda en stolpe in snart, det är så det brukar fungera. Förhoppningsvis redan här.

Som sagt. 26-22 till Lindesberg i toppmötet i fredags. Och man vann på exakt samma vis som tidigare. Det jag plussade hela laget för. Trots en sämre första halvlek. Underläge hela vägen. Det normala det senaste åren så hade man vikt ned sig. Men inte nu.
Med ett imponerande försvarsspel så vänder man på steken, vilket är oerhört imponerande när Västerås står som motståndare.
I målet verkar också Sebastien Ehnevid hittat en formtopp av ett sällan skådat slag. Gästerna från i fredags måste haft mardrömmar i bussen hem från Bergslagen. Och vad en målvakt i form betyder för ett handbollslag, det är inget jag behöver lyfta fram något närmre.

Nu beger man sig söderut för att ta sig an Aranäs. Och det är ett lag som inte alls imponerat så här långt.
Inledde med en förlust borta mot Karlskrona. Sedan två oavgjorda matcher mot Rimbo och Tyresö. Två gäng som efter tre spelade matcher båda står utan segrar.
Så som Linde uppträder nu så tycker jag att de 1,72 bet365 erbjuder är klart intressant.
Hittat 1,55 på andra bolag, och det känns väl mer relevant.