Frankrike-Polen
Premiär för VM. Polen på hemmaplan mot en av guldfavoriterna, en riktig kanonmatch direkt.

Frankrike såklart favoriter men kanske att Polen kan störa på hemmaplan.

Polen har ett bra lag, framförallt en bra förstauppställning. Man saknar en spelare i Syprzak(mittsex). Problemet är bredden vilket brukar visa sig senare i turneringen när stjärnorna gått för hårt. Men Sicko, Moryto, Daszek, Krajewski och ett par till har en hög högstanivå vilket en bra dag räcker till att störa Frankrike.

Speciellt då Frankrike saknar många skadade spelare, skador på flera positioner men har såklart bra ersättare överallt med tanke på bredden de besitter. Tycker ändå inte det glänser om laget. Descat, Konan, Nguessan, Minne, Kounkoud och ett par till är ändå ngt som kommer synas. Jag tror inte Frankrike går hela vägen och kommer få kämpa mot många lag.

Med tanke på Frankrikes alla avbräck, Polens ändå tillräckligt fina startuppställning och framförallt hemmaplan gör att jag tror vi ser en jämn match. Risken jag ser är att Polen är ojämna och har de inte dagen kan det bli en klar seger Frankrike men jag tycker fler saker talar för att Polen ger Frankrike en ordentlig match här.

Dagens målskyttespel blir Moryto som löser linan om han inte bränner första straffen. Får många lägen från sin högerkant och spelar 60 min.


Spelen:
Polen +3.5 mål @ 1.89(3/5U)
Polen @ 4.50(1/5U)
Moryto ö6.5 mål @ 2.00(3/5U)


Trevlig kväll!
This is the stats tab
This is the post tip