European League
Fyra av fyra spel in från semifinalerna igår, extra nöjd över Granollers till över 4 ggr.

Idag speltips från finalen.

Final

Fuchse Berlin-Granollers kl.18:00

Fuchse Berlin hade i andra halvlek inte några större problem med Montpellier. Fuchse Berlin gör verkligen lite som man vill framåt & då hade ändå inte tex Gidsel sin bästa dag. Man slarvade faktiskt ganska mycket emellanåt men gjorde ändå 35 mål tillslut.

Granollers fick kämpa rejält men kunde tack vare bra målvaktsspel i andra halvlek slå Göppingen med 2 bollar.

Jag tycker det är ren klasskillnad när man ställer upp de här lagen mot varandra. Fuchse Berlin är i klass med Kiel/Magdeburg i ligan vilket betyder att man absolut hade hävdat sig i CL. Granollers fick kämpa med Göppingen men det här är ett par nivåer till upp.

Matchen spelas i Tyskland vilket är fördel Fuchse Berlin, utöver det spelade man tidiga matchen igår samt att man har betydligt mer bredd än Granollers. Granollers är så otroligt beroende av Garcia & Yusuf på niometer, det håller inte med två tuffa matcher på 24 h. Fuchse Berlin har spetsen i Gidsel, Holm och ett par till men man har också en bra bänk som definitivt kan göra 10 min utan att laget tappar.

Jag ser en matchbild där Fuchse Berlin får väldigt enkla mål på kontringar & snabba avkast medan Granollers får kämpa för varje mål.

Det här blir klar seger, tror det kan bli riktigt stora siffror tillslut.

Fuchse Berlin -4.5 mål @ 1.88(4/5U)
Fuchse Berlin ö33.5 mål @ 1.90(2/5U)
Fuchse Berlin -8.5 mål @ 3.40(1/5U)


Trevlig mors dag!

This is the stats tab
This is the post tip