Dags för nästa toppmatch i Bundesliga.

Fuchse Berlin-Magdeburg kl.20:30
Dags för nästa toppmöte & denna gång mellan förra årets tvåa och trea. De här två lagen kommer vara med topp-4 i år också men jag håller Magdeburg som favoriter trots bortaplan.

Har legat rätt med spelen på båda dessa lag i inledningen på säsongen & jag hoppas jag läser denna rätt också.

Berlin har inlett med två knappa bortasegrar varav jag prickade in hcp på Leipzig i premiären. Berlin har tappat J. Holm på vänsternio/mittnio och därtill är Drux skadad, det gör att man är väldigt tunna på niometer. Gidsel har gjort 16 mål första två matcherna men han är väldigt ensam och i toppmöten likt detta bör han få det jobbigt att bära hela anfallsspelet i 60 min. Berlin har såklart bra spelare i övrigt men saknar både spets(utöver Gidsel) och bredd på niometer för att kunna mäta sig med de bästa.

Magdeburg slog Flensburg senast och det relativt enkelt också. Flensburg ledde 3-2 i inledningen men från 10-9 tidigt i matchen hade Magdeburg ledningen hela vägen till slutsignalen. Claar som värvats in som mittnia & spelfördelare har höjt Magdeburgs anfallsspel en nivå till och man är otroligt effektiva & systematiska i anfallsspelet. Man har spetsen i Claar, Magnusson och ngn till men det finns också en bredd vilket gör att man kan gasa hela matchen.

Magdeburg vinner nytt toppmöte

Det var tydligt mot Flensburg att Magdeburg är långt framme i alla delar av spelet, stommen från förra säsongen är kvar och till det har man adderar spets i Claar och när man ser så ”färdiga” ut så tidigt på säsongen får övriga det jobbigt. Jag är inne på att Magdeburg slår ytterligare en utmanare till titeln och sätter sig i ett riktigt bra läge inför fortsättningen.

Magdeburg @ 2.10(4/5U)


Trevlig onsdag!
This is the stats tab
This is the post tip