Handbollsligan damer

H65 Höör-Skuru kl.14:00
Andra omgången för damerna där båda dessa lag kommer från seger.

För mig är dock Skuru det klart bättre laget & segern mot Önnered imponerade. Skuru & Önnered kommer enligt mig vara de lag som kan hota Sävehof. Både Önnered & Skuru kommer vara klart före Höör i vår.

Höör vände och vann matchen mot Kungälv tack vare bra försvarspel där Kungälv knappt gjorde mål i stora delar av första halvlek. Jag rekade Kungälv då vilket kändes bra i första halvlek, däremot tycker jag inte Höör imponerade trots seger & det ska vi ta betalt för nu. Det är fortfarande så att man tappat över 200 mål i spelare som lämnat sedan förra säsongen & man är inte i närheten av att ha ersatt det. Det räckte mot Kungälv att få träff bakåt men mot de bättre lagen kommer det bli tydligt hur mycket sämre niometersuppställningen blivit i år.

Skuru minst lika bra i år

Skuru har tappat Lundbäck men det finns fortfarande mycket klass kvar på niometer i form av främst Bjärrenholt. Annars är mycket sig likt från förra året med stora delar av truppen kvar & Skuru kommer vara än bättre i år med den kontinuiteten. Starkt gjort att vinna premiären mot toppkonkurrenten Önnered och formen i cupen inför serien såg också riktigt bra ut.

Styrkeförhållandena mellan de här lagen är verkligen förändrade i och med de spelartapp Höör haft, jag kan inte se Skuru bomma här trots bortaplan.

Skuru -1.5 mål @ 1.95(5/5U)


Trevlig helg!
This is the stats tab
This is the post tip