Ikväll spelas det derby i eriksdalshallen mellan Hammarby och förortsgänget från Tumba. Tumba är nykomlingar och har rustat helt okej tycker jag med ett par nyförvärv, bl.a. allsvenskans skyttekung Skillhammar från Hallby. Man gjorde en riktig plattmatch hemma mot Sävehof med väldigt många missade skott. I premiären gjorde man det dock helt okej som spelade jämnt med Alingsås i drygt en halvlek. Man har ett bra försvarsspel och får man igång kontringsspelet på Rasmus Johansson så får Hammarby det tufft. Annars har man ett mycket kollektivt anfallsspel där man inte är beroende av någon speciell spelare.

Hammarby då. Som alla vet var man väldigt nära konkurs men det löste sig och nu ska man försöka klara sig kvar i elitserien. Man har tappat en drös med spelare och fyllt på med...? Ja, i princip ingenting förutom ett par okända islänningar som jag inte tror håller tillräckligt hög klass. På försäsongen har man haft problem med Skånela och t.o.m Tyresö(div.1) hängde med skapligt mot Hammarby...

Otroligt viktig match och jag tror att Tumba kan spela mest avslappnat. Absolut ingen säker 2a då det är derby men jag tycker det är liten fördel Tumba och då är allt över 2 ggr spelvärt!

Spel: Hammarby-Tumba 2 odds: 2.55 (insats 3 %)

This is the stats tab
This is the post tip