Idag 7 matcher och dags för Sverige att kliva in i turneringen.

Kl.18:00

Kap Verde-Uruguay
Kap Verde fick tyvärr ett abrupt slut i förra VM där de fick ett stort Covid-utbrott i laget och kunde bara spela en match. Den matchen man spelade förlorade man mot Ungern 34-27, man visade i den matchen att man inte hade varit en slagpåse som Uruguay var under turneringen. Uruguay förlorade tex med 29 mål mot Tyskland och 26 mål mot Uruguay, det skulle Kap Verde aldrig göra.

Kap Verde har ett lag med spelare som fostrats i Portugal, man har två spelare i Benfica och i den typen av lag är Uruguays spelare inte i närheten av att spela i. Kap Verde slutade tvåa i afrikanska mästerskapen, före lag som Marocko och Tunisien så det är inget dåligt lag även fast de är okända.

Uruguay är VMs sämsta lag och det här ska kunna bli stora siffror.

Kap Verde -11.5 mål @ 2.16(4/5U)
Semedo ö6.5 mål @ 1.95(3/5U)


Chile-Iran
Avgörande match direkt vilka som ska sluta sist i gruppen. Chile är betydligt sämre än Brasilien & Argentina men klart bättre än Uruguay. Allt kretsar kring två brödrapar, bröderna Feuchtmann och bröderna Salinas. Dom blir dock inte bättre och bakom dessa kommer det ingenting. Min känsla är att Chile haft sina bästa mästerskap. Iran däremot är på väg uppåt i utvecklingen och har en vass coach i Slovenen Vujovic. Iran har också ett par spelare i Europa och jag tror man kan störa Chile ordentligt.

Iran @ 2.65(3/5U)


Kl.20:30

Island-Portugal
Island är ett medaljlag i mina ögon. Vass målvakt, tillräckligt bra försvar, bra i omställningarna och framåt har man riktigt bra spets i Magnusson(en av Bundesligas vassaste avslutare). Portugal är bra men ser ändå inte hur de ska hota hela vägen här. Portugal heller inte som bäst bakåt och målvaktsspelet är sällan i världsklass så jag väljer överspel på både Island & Magnusson.

Island ö31.5 mål @ 2.15(2/5U)
Magnusson ö6.5 mål @ 2.00(3/5U)


Trevlig kväll!
This is the stats tab
This is the post tip