VM dag 4

Blev en bra dag igår. Bara jobba vidare. 8 nya matcher idag.

Själv sitter jag på ett tåg på väg till Götet för att se lite handboll. Ses på Avenyn inatt ni som bor där nere :)

Kl.18:00

Brasilien-Uruguay
Uruguay ändå aningen bättre än jag trodde mot Kap Verde. Inte helt odugliga framåt och lyckades ändå komma till lägen. Brasilien är såklart bättre än Kap Verde men tror inte Brasilien öser på och löser linan. Poängen & målen mot Uruguay tas inte med till mellanrundan så det lär roteras ordentligt. Svårt att se att man har fokus hela matchen och jag hoppas man tillåter Uruguay att snygga till siffrorna.

Uruguay +14.5 mål @ 2.20(2/5U)


Frankrike-Saudiarabien
Ännu en match som redan är avgjord på förhand, det är lite väl många matcher av de här karaktären när man ska ha med 32 lag. Frankrike har världens bästa försvar och Polen fick kämpa för varje mål. Tillräckligt mycket fokus för att hålla Saudiarabien under linan i första halvlek trots att matchen är vunnen på förhand? Jag tror det.

Saudiarabien u10.5 mål 1a halvlek @ 1.85(3/5U)


Montenegro-Iran
Iran vann efter en del flyt i slutskedet mot Chile. Målvakten stängde ordentligt sista minuterna med bla en straffräddning. Men matchen höll ingen vidare kvalitet och Montenegro kommer slå dessa lag enkelt. Montenegro har flera spelare av hög klass vilket vi såg i senaste mästerskapet när man slog både Slovenien & Kroatien. Nu i premiären gjorde man det helt ok mot Spanien, denna vinna enkelt.

Montenegro -5.5 mål @ 1.76(5/5U)
Montenegro -8.5 mål @ 2.88(1/5U)


Kl.20:30

Island-Ungern
Island kommer verkligen in i turneringen med direkt med matcher mot Portugal & Ungern. Behöver inte alls vara fel då man efter denna har Sydkorea, Kap Verde och Brasilien innan Sverige väntar i sista matchen i mellanrundan. Man kan alltså gå all in ikväll för att sedan rotera i kommande matcher. Jag håller Island högre än Ungern denna turnering och jag tror man har nytta av den tuffa matchen mot Portugal. Magnusson och övriga är i fin form och jag ser inte Ungern stå emot. Tycker det är lite märkligt att Island var större favoriter mot Portugal än man är ikväll. Ungern lider mycket av att man saknar Mathe på högernio.

Island -2.5 @ 1.87(4/5U)


Polen-Slovenien
Polen pressade Frankrike bra och var med länge i matchen. Relativt jämn match på pappret men Polen snäppet vassare nu när man har hemmaplan. Moryto och Sicko är världsklass och bär laget, tillsammans med publiken ska de bryts ner Slovenien. Slovenien har ett par bra spelare men får sällan till det som lag.

Polen -1.5 @ 2.02(3/5U)


Dagens dubbel
Montenegro -3.5
Polen vinna
@ 2.03(4/5U)


Sverige-Kap Verde
Dags för Sveriges nästa match. Det såg lite nervöst ut mot Brasilien i första halvlek.

Ikväll tror jag vi får se ett Sverige som gasar från start och sen inte slutar springa. Sverige kommer kunna göra mål varje anfall och med lite bättre skärpa än mot Brasilien kan det bli riktigt stora siffror. Det bör också kunna bli snabba anfall och väldigt många avslut vilket också talar för stora siffror.

Lägger man till bredden Sverige har ser jag inte hur Sverige ska slå av på takten inför hemmapubliken. Sverige löser linorna Bode i första halvlek och i matchen.

Sverige -6.5 mål 1a halvlek @ 1.73(5/5U)
Sverige -13.5 mål @ 1.97(3/5U)


Trevlig lördag!

This is the stats tab
This is the post tip