VM dag 9

Idag går andra halvan in i mellanrundan.

Kl.15:30

Qatar-Nederländerna
Nederländerna tuff förlust mot Norge där man också blev lite bortdömda. Men chansen på kvartsfinal lever även om den är liten, då behövs först denna match vinnas innan Tyskland väntar. Nederländernas förstauppställning kan mäta sig med de allra bästa en bra dag, Steins och Smits på niometer är världsklass. Bredden finns inte men den har heller inte Qatar. Qatar ser trötta ut och Capote är inte i den form att han kan leverera på topp varannan dag. Nederländerna ska kunna springa ifrån enkelt.

Nederländerna -4.5 mål @ 1.85(4/5U)


USA-Bahrain
USA lyckades hitta en seger mot Marocko men sen har vi fått se vilken nivå dom håller. Direkt pinsamt att lag med den kvalitén är i en mellanrundan. Bahrain kan spela fin handboll i sina bästa stunder och kommer inte ha några problem alls att vinna denna klart.

Bahrain -7.5 mål @ 2.00(3/5U)


Dubbel kl.15:30
Nederländerna -2.5 mål
Bahrain -4.5 mål
@ 1.93(4/5U)


Kl.18:00
Tyskland-Argentina
Tror inte den här matchen blir så ojämn som marknaden håller den. Tyskland kommer självklart vinna men man har viktiga matcher mot Nederländerna och Norge som väntar och målen här är inte viktiga. Argentina har en helt ok högstanivå i sina bästa stunder och kommer nog kunna hålla jämna steg i delar av matchen och då täcka linan.

Ett målskyttespel
Mertens vilade senast i Tyskland & bör spela idag. Gör Tyskland 30+ mål bör han göra 4, gjorde 7 mot Serbien & 4 mot Qatar.

Argentina +7.5 mål @ 2.10(3/5U)
Argentina först till 3 mål @ 2.85(2/5U)
Mertens ö3.5 mål @ 1.95(3/5U)


Marocko-Tunisien
Tunisien är ett bättre lag men Marocko underskattas lite pga förlusten mot USA, riktigt så dåliga är man inte.

Tunisiens ledare/trupp uttalade sig dessutom igår att man inte är ett dugg motiverade att spela presidents cup för att vara bäst bland de sämsta. De här lagen möttes också i bronsmatchen i afrikanska mästerskapen och just bronsmatcher brukar vinnas av det lag som vill mest och trots att Tunisien var favoriter vann Marocko den med 28-24.

Som sagt, på pappret är Tunisien 5-6 mål bättre men med tanke på hur lite matchen betyder och att Marocko mest troligt är mer motiverade tycker jag oddsen på skrällen lockar.

Marocko @ 7.00(1/5U)
Marocko +4.5 mål @ 1.98(4/5U)
Marocko först till 3 mål @ 2.48(2/5U)
Marocko el oavgjort i ht @ 3.25(2/5U)


Kl.20:30
Två riktigt fina och viktiga matcher ikväll.

Danmark-Kroatien
Kroatien lider ju av den första förlusten mot Egypten så inte ens säkert att seger här räcker för kvartsfinal. Danmark är betydligt starkare just nu men att Kroatien med Cindric, Karacic, Martinovic och Duvjnak har en lina på +6.5 mål mot ngt lag i hela världen är för högt. Så pass bra är Kroatien att man ska kunna täcka den, även mot favoriten Danmark.

Kroatien +6.5 mål @ 1.95(2/5U)
Kroatien ö25.5 mål @ 1.92(3/5U)


Norge-Serbien
Avslutar med det som är dagens bästa enligt mig. Serbien fick inte riktigt till målvaktsspelet mot Tyskland men utöver det ser dom jättebra ut. Om man bara höjer målvaktsspelet med ngn procent från Tysklandsmatchen är chanserna goda här. Serbien har ett riktigt bra flyt i anfallsspelet där man har en bredd och ett flyt i spelet som få lag visat upp. Serbien har verkligen fått ihop kollektivet denna gång och då är man väldigt farliga, känslan är att man blir väldigt jobbiga ikväll.

Norge imponerade inte mot Nederländerna. Sagosen är inte samma Sagosen som innan skadan och man lider av att inte ha ngn riktigt vass spelfördelare mellan Sagosen & Röd. Norges målvaktsspel är också en akilleshäl så inget större övertag på förhand mot Serbien.

Jag hade satt oddsen med Serbien som knappa favoriter, när oddset nu är långt över 3 ggr blir det ett tungt spel.

Serbien @ 3.80(5/5U)
Serbien ö29.5 mål @ 2.30(3/5U)


Hörs!
This is the stats tab
This is the post tip