Handbollen återigen rätt igår när Fuchse Berlin mosade Granollers i finalen.

Idag avgörande final här hemma & här följer mitt speltips.

Kristianstad-Sävehof kl.19:10
Femte avgörande match där det varit tre jämna matcher i rad nu, två som gått till förlängning och senast vann Sävehof knappt efter att Sävinger gjort ett antal räddningar i andra halvlek.

Skipagötu var tillbaks från huvudskadan senast vilket såklart är viktigt för Sävehof. Cederholm har också kommit igång efter skada så båda lagen är väl rustade anfallsmässigt i kvällens match.

Kristianstad åkte på ett rött(blått) kort senast på H.Henningsson och han är avstängd ikväll. Han är lagets viktigaste försvarsspelare och man har inte riktigt ngn i truppen som kan fylla det hålet. Henningsson kan man tycka mycket om men det hårda och ibland grisiga försvarsspel han står för betyder väldigt mycket för Kristianstad, jag ser inte hur man ska få till sitt fina försvarsspel utan honom och då kommer det bli jobbigt.

När inte Espen Christensen kunnat överglänsa varken Möller(skadad) eller senast Sävinger håller jag Sävehof som favorit nu när Henningsson är borta.

Henningsson är ett större avbräck för Kristianstad än vad Möller(målvakt) är för Sävehof eftersom Sävinger senast visade att han kan axla ansvaret i målet.

Om inte Espen Christensen plötsligt står på huvudet tror jag Sävehof vinner med Skipagötu tillbaks.

Väljer pengarna tillbaks på oavgjort.

Sävehof DNB @ 2.25(4/5U)


Trevlig måndag!

This is the stats tab
This is the post tip