Handboll

Champions League semifinal kl.15:15

Magdeburg-Barcelona
Dags för final-4 i handbollen med semifinaler idag & final/bronsmatch imorgon. Själv är jag nere på plats för första gången, ska bli riktigt kul.

Här följer mitt speltips.

Stora, starka Barcelona mot Magdeburg kan nog bara sluta på ett sätt. Trots att matcherna spelas i Köln och Magdeburg kommer ha publiken med sig tror jag inte dom kan störa Barcelona.

Barcelona vann alla 30 matcher i ligan och var lika överlägsna som vanligt, i CL hade man 13-1-0 i gruppspelet och sedan två enkla matcher mot GOG i kvarten. Man kommer alltså in till denna semi utan att ha förlorat i ligan eller i CL. Då hade man ändå Kielce & Kiel i gruppen, lag jag håller högre än Magdeburg. Barcelona har den absolut största bredden, har två uppställningar som båda skulle hävda sig på den yttersta nivån. Och spetsen laget har med Cindric, Mem, Nguessan, Wanne m.fl är det inget lag som kommer i närheten av. Lägg till försvarsspelet med Fabregas, Frade, Petrus och Carlsbogård så ska det väldigt mycket till att komma åt dom över 60 min. Målvaktsparet är det heller inget lag som matchar.

Eftersom man har det så enkelt i ligan och har en så otroligt bred trupp är Barcelona heller inte lika slitna som övriga lag. Barcelona har också en rutin av den här typ av matcher som Magdeburg saknar.

Magdeburg har såklart också ett bra lag, gjort en bra säsong i Bundesliga och slutade tvåa bakom Kiel. Framåt har man målmaskinen Smits som gör 10 mål varje match men det räcker tyvärr inte här.

Barcelona avgör den här matchen tidigt, bara hoppas man inte slutar spela för tidigt så hcp försvinner.

bet365 bjuder på spelarspecialer där man ställt spelare mot varandra med hcp. Smits ställs mot Gomez och där kommer Gomez få svårt eftersom Smits öser in mål. Smits gjorde 14(!) mot Wisla Plock och lär gör många även här. Gomez kan mycket väl vilas i andra halvlek.

Barcelona -3.5 mål @ 1.96(3/5U)
Barcelona -1.5 mål första halvlek @ 1.73(4/5U)

Smits -3.5 mål(mot Gomez) @ 1.83(5/5U)


Hörs!

This is the stats tab
This is the post tip