Champions League Final kl.18:00

Magdeburg-Kielce
Vilka semifinaler vi fick se igår. Att Magdeburg lyckades vända i andra halvlek var inget annat än en bragd. Kändes som Barca skulle gå ifrån men Magdeburg lyckades på ngt sätt hitta krafter i slutet och fick det till förlängning/straffar. Extra imponerande eftersom stjärnan Kristjanson fick kliva av skadad.

Kielce vann en inte lika välspelad match mot PSG efter att båda lagen haft problem med anfallsspelet.

Kvällen final då, här kommer mitt speltips där jag tar ställning för Kielce.

Båda lagen har fint publikstöd på plats, liten fördel Magdeburg med hemmaplanskänslan men Kielce har riktigt många supportrar på plats.

Magdeburg fick jobba otroligt mycket mer för sin seger, den matchen mot Barca var väldigt mycket mer fysisk och jag är övertygad om att Magdeburg är väldigt mycket mer slitna. Det såg inte ut att finnas så mycket krafter kvar i slutet. Kristjanson har jag svårt att se spela efter den smällen mot axeln, det är just axlarna han haft problem med tidigare och det är ett alldeles för stort avbräck.

Kielce har en nivå till i sig jämfört med igår och den kommer komma fram idag. Man gick runt på ganska många spelare vilket man bör utnyttja ikväll.

Som nämnts tidigare under säsongen gillar jag Kielces vapen framåt, oavsett motståndarnas val av försvarsspel så hittar man sätt att göra mål eftersom har olika spelartyper på niometer. Karalek på linjen fick också visa igår vilken världsklasspelare han är.

Tittar man på försvaret har Kielce ett mycket bättre mittlås med Karalek/Gebala, och med Wolf i mycket fin form i målet så är det fördel även där.

Wolf, fler vapen framåt, ett slitet Magdeburg & Kristjansons skada avgör här.

Ett målskyttespel blir det igen. Smits öste in mål igår som vanligt, han är på straffarna och spelar givet hela matchen framåt. Han gör 10 även om Magdeburg förlorar. I en head mot Dujshebaev från bet365 ska han göra 3 mål fler än Dujshebaev, det löser han eftersom både Moryto & Karacic ser ut att vara före Dujshebaev på straffarna.


Kielce -1.5 mål @ 2.00(4/5U)

Smits ö7.5 mål @ 1.65(4/5U)
Smits -2.5 mål(mot A.Dujshebaev) @ 1.83(3/5U)


Trevlig dag!
This is the stats tab
This is the post tip