Semifinal handboll herrar
Önnered-Ystad kl.19:00
Dags för match 2 i den här serien med bara två dagar mellan matcherna.

Önnered rekades med + hcp senast, det behövdes inte då dom fullständigt körde över Ystad på bortaplan.

Nu har Önnered 2-1 i inbördes matcher i år och med tanke på att det bara skiljde 5 poäng i ligan så tycker jag det är fördel Önnered nu. Pressen är fortfarande på Ystad och Önnered kan fortsätta spela avslappnat och med tanke på att dom spelar sin bästa handboll just nu testas dom igen.

Var inne på det senast och nämner det igen, Önnered har ett riktigt bra anfallsspel och av topplagen i ligan passar det Ystad allra sämst då man har svårt att stänga ner bakåt. Önnered kommer till lägen över hela banan och har väldigt många målskyttar som kan kliva fram. Önnered har ett väldigt varierat spel och är väldigt svåra att läsa, och vänstersidan med Ehn och Segertoft(7+7 mål senast) är riktigt fina att titta på. Segertoft spelar sin livs handboll och gjorde lite vad han ville i första matchen.

Ystad såg mycket trögare ut och fick dessutom inte hål på Abrahamsson i Önnereds mål senast. Såklart har de många spelare som kan höja sig men borta mot Önnered tycker jag inte Ystad ska vara favoriter så som formen hos lagen ser ut.

Önnered starka hemma

Önnered är riktigt starka i sin hemmaborg, vann 10 av 13 i ligan och jag håller dom som knappa favoriter ikväll.

Raka finns men jag fegar lite & väljer pengarna tillbaks på oavgjort.

Önnered (pengarna tillbaks vid oavgjort) @ 2.10(3/5U)


Trevlig torsdag!
This is the stats tab
This is the post tip