Handbolls-VM
Sverige hade sina 15 mål tidigt som jag trodde, men därifrån blev det precis så avslaget som jag hoppades att det inte skulle bli. Hcp Senegal in enkelt och segern där @ 15 var irriterande nära.

Idag tittar vi på Japan igen.

Polen-Japan kl.20:30
Viktig match mellan två lag som behöver poängen till nästa runda. Polen slog Iran med 35-15 men det är inga siffror att jubla över. Iran har förlorat med större siffror mot liknande och sämre motstånd.

Irans matcher i asiatiska mästerskapen:
Kina-Iran 39-24
Japan-Iran 43-19
Sydkorea-Iran 41-11

I senaste VM förlorade man med dryga 30 mål mot samtliga de bättre lagen. Visar mest siffrorna för att sätta Polens seger i perspektiv. Tycker inte Polen har den kvalitet som tex Tyskland har, har ett par duktiga spelare i främst Kobylinska på högernio men utöver det ett ganska mediokert lag.

Japan gjorde precis en så bra match mot Tyskland som jag förutspådde. Ett par missade straffar i mitten av andra halvlek höll på att förstöra marschen men tillslut var de med hela vägen men förlorade tyvärr i slutsekunden. Japan är väldigt samspelta, spelar ett anfallsspel med mycket rörelse och de lite tröga polskorna kommer få det jobbigt i försvaret.

För mig ska Japan vara ganska klara favoriter här.

Japan @ 1.84(3/5U)


Lycka till om rygg!

This is the stats tab
This is the post tip