Champions League semifinal kl.18:00

PSG-Kielce
Andra matchen i Köln är en på pappret jämn match mellan PSG & Kielce. Speltipset blir Kielce.

Båda lagen vann sina ligor, PSG 2 poäng före Montpellier och Kielce på samma poäng som Wisla Plock som var i kvarten i CL.

Två starka lag och små marginaler som kommer avgöra men för mig är Kielce det klart starkaste laget. Jag tycker det är lite förvånande att PSG tagit sig enda hit men Kiel var inte på topp i kvarten så lite stolpe in för PSG där. PSG har en otroligt vass & snabb mittnia i Steins men lyckas Kielce bara kontrollera honom är mycket vunnet, övriga niometersspelare som Kristopans, Nenadic, Prandi är bra men det är inte yttersta världsklass. Just där på niometer tror jag Kielce vinner matchen.

Kielce har en bra spets på niometer med bröderna Dujshebaev, Karacic och Sicko. Där finns både skytte, fart och halvdistansspel. Dessutom är dom bra på att hitta mittsexorna och de håller hög kvalitet även dom(Karalek & Tournat). Kielce har flera dimensioner i sitt spel än vad PSG har vilket bör avgöra över 60 min.

Kantspelarna i lagen håller en jämn & hög nivå så där är lagen likvärdiga. Jag tror den här matchen avgörs av Kielces fina niometersspel.

Kielce @ 1.98(4/5U)


Njut av fin handboll och ha en trevlig lördag!
This is the stats tab
This is the post tip