Handboll

Semifinal

Sävehof-Ystads IF
Sävehof har med gott resultat spelats i båda semifinalerna fram till idag, senast med en del flyt men jag har också varit inne på att man har bredden och matchvinnarna som behövs i slutet av matcherna.

Skipagötu hade inte en lika bra match i match 2 men slutade tillslut på 6 mål och har 18 mål på två kvartsfinaler. Han är brutalt bra och det ska bli riktigt kul att se honom i Kiel nästa säsong.

Nu tillbaks på hemmaplan där man inte förlorat än i år ser jag inte hur man ska missa att säkra finalplatsen. Sävehof har precis allt i spelet just nu och när Skipagötu har den här formen ger det också utrymme för det breda spelet där kantspelarna gjorde 10 mål i senaste matchen. Ystads IF blir lite lättlästa och saknar framförallt det breda spelet i anfallet, man får inte med kantspelarna vilket gör att man får kämpa väldigt mycket för varje mål.

Mentalt är det också väldigt jobbigt för Ystads IF, vetskapen att man måste ta tre raka är jobbig & får Sävehof ett par bollar tidigt kan det bli en del gamnackar och då springer Sävehof iväg i protokollet.

Vilken hcp-lina som har bäst spelvärde är en smaksak men jag går med hög insats på -2.5 mål och låg insats på -5.5 mål.

Sävehof -2.5 mål @ 1.75(4/5U)
Sävehof -5.5 mål @ 2.85(1/5U)

Trevlig dag!
This is the stats tab
This is the post tip