Guif vet vi alla vad de kan. Spelar en snabb och rolig handboll men det gör också att defensiven blir lidande ibland. Har i år tappat försvarsjätten Jimmy Jansson vilket gör att det kommer släppas in ännu fler mål i år tror jag. Sätter också ett frågetecken för om Hallberg i målet är tillräckligt bra för att ta laget till ett sm-gulg. Enligt mig finns det några målvakter i ligan som är bättre än Hallberg men det återstår att se. Framåt har man det dock mycket bra ställt där målskyttet ofta är bra utspritt vilket gör att man inte är beroende av att någon speciell måste lyckas i varje match. Zacke, Tholin, Robin Andersson, Aren är alla killar som kan göra 10 mål i en match.

Skövde ser i år mer intressant ut än på länge. Synd att man har en skada på Lake men nyförvärven i Wremer(tillbaka efter några proffsår) och Warvne(från Lindesberg) gör att man har en av elitseriens bästa vänstersidor(om inte den bästa). Detta är två pusselbitar som gör att jag tror man kommer sluta topp 3 i år. Man har dessutom seriens bästa målvakt enligt mig i Appelgren och en mycket bra linjespelare i Nilsson(som fick chansen i landslaget förra året).

Jag tror det kommer bli en match med högt tempo och många avslut. Det är två anfallsglada lag och jag tycker linan på 57.5 är nåt eller några mål för låg för att kunna låta bli överspelet. Detta trots att Appelgren är på plan(tror Guif når 30 mål ändå). Dock tror jag att Wremer, Warvne, Forsmo, Nilsson och de andra Skövdespelarna kommer se till att göra ännu fler mål och därmed vinna matchen. Kan Appelgren bara överglänsa Hallberg(vilket han gör 8 dagar i veckan) så tror jag Skövde tar hem den här matchen inför ett fullsatt Skövde Arena.

Överspelet får dock en högre insats då jag inte kan se dessa lag sluta under 30 mål.

This is the stats tab
This is the post tip