Den fina inledningen på VM har inte fortsatt. Hoppas på att studsa tillbaka idag.

Dag 7
Idag går vi in i huvudrundan och nästa gruppspel. Idag nya underdogs där linorna är för höga.

Ukraina-Tjeckien kl.15:30
Två lag som kliver in i denna huvudrunda utan riktig chans på topp-2 då de bättre lagen är lite för bra. Är dock relativt säker på att det här blir jämnare än vad bolagen tror.

Ukrainas matcher:
Vinst Kazakstan 37-24
Förlust Spanien 32-20
Förlust Brasilien 35-20

Tjeckiens matcher:
Vinst Kongo 32-22
Vinst Argentina 31-22
Förlust Nederländerna 33-20

Man har slagit blåbären klart och förlorat mot de tre bästa lagen i gruppen, skillnaden är att Ukraina hade två bra lag i sin första grupp i Spanien & Brasilien. Mot Spanien hängde Ukraina med ganska bra till 16-13 i början av andra halvlek.

Tycker främst Tjeckien överskattas lite. Jerabkova var bättre för ett par år sedan och utöver Mala tycker jag inte kvalitén är bättre än det lag Ukraina ställer upp med. Ukraina är ett helt ok lag, en bit från de bästa men kan absolut störa Tjeckien en bra dag. Var med Spanien halva matchen & i EM-kvalet i höstas borta mot Tyskland pressade man Tyskland långt in i andra halvlek.

Jerabkova är klart bäst på planen men i övriga är lagen jämngoda och så stor skillnad i odds ska det inte vara.

Ukraina +7.5 @ 1.85(4/5U)
Ukraina vinna @ 15.00(1/5U)


Nederländerna-Brasilien kl.20:30
Två bra lag som vunnit mot de svagare lagen med stora siffror. Brasilien gjorde en bra match mot Spanien som stod och vägde länge innan Spanien avgjorde i slutminuten. Brasilien är ett bra lag precis som Nederländerna. De möttes förra året och då vann Nederländerna med 1 boll, köper att Nederländerna ska vara favoriter men inte så här stora.

Brasilien +6.5 mål @ 1.93(3/5U)
Brasilien @ 11.50(1/5U)


Lycka till om rygg.

This is the stats tab
This is the post tip