Handbolls-VM

Ungern-Sverige
Dags för Sverige att bli lite synade tror jag. För första gången i turneringen möter man ett bra motstånd och här känns det som att bolagen underskattar Ungern pga den svaga andra halvleken mot Montenegro. Den typen av halvlekar där motståndarnas målvakt står på huvudet och ingenting fungerar kommer ibland, speciellt i handboll och det är bara gå vidare. Just i den matchen hade lagets stjärna Klujber en dålig dag & då blir det svårt.

Ungern har ett riktigt bra lag där stommen kommer från de starka lagen Ferencvaros och Györi. Ungern har ett bra försvar och ett bra målvaktsspel som absolut kan hävda sig med Sveriges försvar/målvakt.

Sverige har större brister i laget än vad jag sett på många mästerskap. Jamina Roberts och Carlsson är den enda spetsen på niometer och när inte ersättarna håller speciellt hög klass blir det väldigt sårbart då de inte orkar spela 60 min. Tycker heller inte Roberts är i sin bästa form. Men nog är högernio den största akilleshälen, Dano och Koppang är för svaga vilket gör att Axnér väljer högerhänta Emma Lindqvist på högernio. Det begränsar anfallsspelet väldigt mycket och i det uppställda spelet kommer Sverige ha det jobbigt mot de bättre försvaren & dit räknar jag Ungern.

Jag tror detta blir en jämn match, Sverige ska vara favoriter pp hemmaplan men @ 1.18 är på tok för lågt. Hcp Ungern det givna spelet i mina ögon.

Ungern +4.5 mål @ 1.90(5/5U)
Ungern @ 7.00(1/5U)


Spel i övriga matcher
Japan @ 2.40(4/5U)
Japan -3.5 mål @ 3.80(1/5U)
Tyskland -6.5 mål @ 1.75(3/5U)
Chile @ 4.00(3/5U)
Island -9.5 mål @ 2.00(5/5U)
Island -13.5 mål @ 3.80(2/5U)
Kina -6.5 mål @ 1.90(4/5U)


Trevlig lördag!

This is the stats tab
This is the post tip