Enormt viktig match för båda lagen. AIK behöver vinna för att ha en chans att hänga kvar i SSL. Gör man inte det så är det uttåg ur SSL redan idag. Jönköping behöver också vinna, men spelar inte med kniven mot strupen som AIK gör. Laget har överraskande chansen på ett slutspel om man resultaten går smålänningarnas väg.

AIK har haft en tung säsong. Har vikit ner sig när man behövt det som mest. Som senast när man hade ledningen med 6-3 hemma mot Höllviken efter halva matchen, men förlorade med 8-6. Måste varit tungt för det här unga laget och det gäller att ladda om även när tabelläget är som det är.

Jönköping tog visserligen bara två poäng mot Thorengruppen i helgen. Kändes som man blev lite övermodiga och tog lite för lätt på uppgiften. Eftersom man var nykomlingar så är man nog främst väldigt nöjda med att redan vara klara för SSL även nästa säsong. Det gör att man kan spela avslappnat och med stort självförtroende.

Det är två lag som gärna vill spela offensiv innebandy och bjuder motståndaren upp till just den dansen så tackar lagen inte nej till det spelet. Laget har mött varandra en gång tidigare i Jönköping. Den vann hemmalaget med 8-6.

Jag spelar över 10,5 mål @1.76 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip