Överspelet klickas när tabellsexan kommer till Solna för spel mot bottenlaget AIK.

AIK har stora problem med spelet. Sparkade sin tränare men fick ingen direkt respons då laget föll mot Växjö med 8-5. AIK har bara en enda seger det här kalenderåret. Det är mest defensiven som spökar för Solnalaget. Har varit inne på det förut - det är ett ungt lag som har sin glansdagar framför sig. Har gjort näst mest mål bland lagen som ligger 7-14. Laget har kvalité för att göra mål mot vilket lag som helst. Gjorde fem mål senast borta på Eero Kosonen i Växjös mål.

Linköping har fortfarande en chans på fjärde placeringen. Men då krävs det en vinst ikväll. Kommer från en tung förlust mot Dalen senast. Stod 4-4 inför sista och när laget fick ett bra kontringslägen så missade man och Dalen kunde vända spelet och Svahn sköt 5-4 till Dalen istället. Ett ganska svår analyserat lag. Blandar fina defensiva prestationer för att matchen efter spela hawaii-spel. Även om man vill vara defensiva ikväll så kan det bli svårt att inte gå på kontringar som AIK kommer bjuda på.

Matchen spelas på ett parkettgolv. Det gör att bollen går väldigt fort och kan vara lite svårspelat innan man kommer in i det.

Jag spelar över 10,5 mål @1.85 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip