Jumbon tar emot topplaget i en match som har stora chanser att bli målrik.

Åstorp ligger sist och kommer spela i division 1 nästa säsong. Det finns mycket kvalitet i det här laget sett varje individ och flera spelare hade kunnat spela i SSL om viljan hade funnits där. Det här laget tränar minst i serien och är nog rätt så sugna på att slippa långa resor så att gå ner en division känns inte som något negativt.

Fagerhult siktar betydligt högre med sin innebandy. Laget vill tillbaka till SSL och då handlar det om att komma topp 4 och sen kvala sig upp. Har ett bra lag för att lyckas med att uppnå sitt mål men först väntar match i Skåne.

Åstorp har inte riktigt den viljan att offra sig i försvaret och vilja kriga för varje boll. Vill ha kul och spela roligt när lägen ges och spetsen offensivt är det inget fel på. Väldigt bra i powerplay och även vid eventuellt sex mot fem-spel. Fagerhult kommer göra sina mål och kommer vinna matchen men att stänga ner Åstorp är inte lätt. Slutade med 14 mål i höstas lagen emellan och tror på ett liknande match den här eftermiddagen.

Jag spelar över 12,5 mål @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robinbetting

This is the stats tab
This is the post tip