Dalen tar emot Lindås i omgång fyra av Svenska Superligan.

Dalen har börjat oerhört imponerande och leder serien med fullpott. Hyllade laget i veckan innan man mötte Sirius och det är bara att fortsätta ge beröm till laget. Sirius spelades bort med 10-3 på bortaplan. Nu är man tillbaka i Umeå och ska kunna ta sin fjärde raka här.

Lindås tog en tung skalp i premiären mot Örebro. I hemmapremiären fick man dok inte med sig några poäng utan det blev förlust i derbyt mot Pixbo. Pixbo avgjorde tack vare lite mer spets i laget. Båda lagen fick fem minuters powerplay i tredje perioden men det var endast Pixbo som förvaltade det genom att göra mål och det fällde avgörandet i den matchen. Till den här matchen är Max Källerteg och Albin Jansson under utredning efter olika incidenter i matchen mot Pixbo. Skulle Jansson fattas i den här matchen så försvinner mycket av offensiven i Lindås.

Dalen är ett av seriens bästa defensiva lag. Jobbiga att möta och som motståndarna får du aldrig något gratis. Lindås bör väga lite för lätt här, och den här linan känns lite hög. Andra bolag har satt lina på Ö/U3,5.

Jag spelar Lindås under 4,5 mål @1.87 hos Rizk , Nordicbet eller Betsson med 3u.