Vi går in i VM-kvalets sista dag. Det är nu det ska avgöras om vilka som går till VM i december. Att Sverige, Finland och några andra nationer kommer spela VM var klart innan det började spelas den här helgen. Men det finns några nationer som har lite mer att spela för den här söndagen. Ett sådant lag är Tyskland.

Tyskland kommer hamna trea i sin grupp. Så mycket vet vi redan nu. Men det är fyra grupptreor och endast två av dessa som går vidare. Det innebär att det gäller gå förbi Spanien och Polen som just nu är vidare som bästa grupptreor. Både dessa lagen har spelat klart. Så förutsättningarna för Tyskland är glasklara.

1. Spanien 4 2 0 2 20:23 4
2. Ryssland 4 1 1 2 21:37 3
3. Polen 3 1 0 2 14:20 2
4. Tyskland 3 1 0 2 8:25 2

Polen möter Holland, och där är man stora favoriter. Bolagen tror man vinner med 7-8 bollar, vilket känns realistiskt. Det gör att man går upp på som bästa trean tack vare målskillnad. Då gäller det för Tyskland att ta sig förbi Spanien. Tyskland har -17 medan Spanien har -3. 14 mål ska hämtas in, vilket får ses som en tuff uppgift för tyskarna men ingen omöjlig sådan. Frankrike är redan utslagna efter tre förluster. Är rankade sist bland alla lag som kvalar i Europa. Förlorade mot Slovenien med 15-5 i förrgår. Ett Slovenien som i sin tur förlorade mot Tyskland med 6-5.

Den här känns riktigt bra på förhand. Tyskland måsta pumpa på från första bytet till sista. Det går inte att avvakta eller slappna av även om man leder med några kassar. Att få en lina på -8,5 till ett så pass högt oss känns bra. Coolbet ligger lite mer rätt med -8,5 till oddset 1.75.

Jag spelar Tyskland -7,5 @2.39 hos Svenska Spel med 5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip