Helsingborg gästas av mästarna Falun ikväll i Idrottens hus.

Skånelaget är på väg att bort från en slutspelsplats. Började säsongen väldigt starkt och hängde med topplagen. Men allt eftersom så har laget tappat placeringar. Har inte en så bred trupp som man kanske behöver när spelschemat ser ut som det gör. Är ett lag som vill prioritera sin defensiv. När Falun kommer på besök så kommer man troligtvis backa hem och försöka gå på kontringar med Nordgren och Nilsson i spetsen. Har inte gått över den här linan mer än en gång på de fem senaste matcherna. Det var mot Linköping - i en match som slutade 11-5.

Falun ser inte riktigt så bra ut som man har gjort i sina bästa stunder. Blev en sen vinst i lördags mot Mullsjö på hemmaplan. Fahlström lyckades avgöra med sju sekunder kvar att spela. Tycker man märker på laget att det närmar sig slutspel. Spelar inte riktigt lika chansartat utan det är mer kontrollerat och defensiven får mer fokus än vad den får i början av säsongen. Bara Storvrtea som lyckats gå över den här linan på Faluns sex senaste matcher.

Den här bör Falun vinna med några bollar. Helsingborg kommer försöka "vara med" i matchen så länge som det går. Det är man genom ett bra försvarsspel och då kan offensiven få betala det priset. Första mötet uppe i Falun slutade 12-2 till Falun.

Jag spelar Helsingborg under 4,5 mål @1.68 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip