Det är dags för den näst sista omgången i herrarnas SSL. Det innebär sista hemmamatchen för skåningarna och man har då valt att lägga matchen i Helsingör. Blir lite större grej av det och dessutom roligt för danskarna att få se innebandys finrum på nära håll.

Tyvärr för åskådarna så är det en betydelselös match för båda lagen. Helsingborg är klara för slutspel, medan Thorengruppen är klara för nedflyttning sedan en tid tillbaka.

Helsingborg har fått upp ångan och tagit poäng i 6/7 senaste matcher. Hittat tillbaka till det stabila försvaret som man hade i början av säsongen och med det så kommer även poängen.

Thorengruppen har varit i botten hela säsongen och aldrig riktigt varit nära på att hålla sig kvar. Har endast vunnit fyra matcher av de 30 som laget spelat. I veckan var man nere i Jönköping och förlorade efter straffar med 4-3. Man åkte till matchen med endast 12 utespelare. Jag gissar på att laget ser liknande ut när man får resa från Umeå ner till Helsingör.

Helsingborg vill avsluta grundserien på ett bra sätt och vill nog gärna vinna en sådan här match när den spelas i Danmark. Jag tror inte att Thorengruppen har så mycket att säga till om i den här matchen.

Jag spelar Thorengruppen under 4,5 mål @1.82 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip