Linköping-Mullsjö ställs emot varandra i en viktig match inför slutspelet. Båda lagen är redan klara för slutspel men viktigt att komma så högt upp som möjligt då man får hemmaplansfördel i kvartsfinalerna samt eventuellt semifinalerna. Mullsjö ligger på tredje plats med 56 poäng och Linköping har 53 poäng och placerar sig på femteplats.

Lagens tre senaste matcher:

Växjö-Linköping 5-8
Pixbo-Linköping 3-4 eter sd
Linköping-Höllviken 5-1

Höllviken-Mullsjö 1-7
Mullsjö-Växjö 6-7
Warberg-Mullsjö 2-5

Linköping har en fin form och tagit 11/12 poäng på det senaste. Men det är egentligen bara vinsten mot Växjö som imponerar på mig. Dom andra ska man vinna mot. Spelar ett mycket tufft spel med många stora och fysiska spelare.

Mullsjö har det bästa formen i hela serien just nu. Har ett väldigt bra lag som kommer kunna slåss långt i vår om guldet. Förlorade mot Växjö med 6-7 men studsade tillbaka senast mot Höllviken där man kunde vinna med 7-1. Mot Höllviken var även Henrik Olofsson tillbaka i spel och det kommer vara nyttigt i den här matchen då han står för ett bra skott men även mycket fysiskt spel.

Dessa lag möttes för tre veckor sedan i Mullsjö och då kunde Mullsjö vinna tämligen enkelt med 6-2. Fösta mötet i Linköping slutade 2-2.

Det är kommer bli en jämn match och när bolagen kritat ner 1.72-6,50-2.80 så måste vi spela på 2.80. Finns X2 att hämta till runt dubbla degen för den som vill få med krysset men jag går för raka tvåan.

Jag spelar Mullsjö @2.80 hos bet365 med 4/7u.

För fler spel finns jag på twitter under namnet @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip