Mullsjö tar emot Falun och mina egna förväntningar på den här matchen är höga.

Mullsjö vill spela ett högt spel med press över hela planen. Behöver inte oroa sig för att missa slutspel utan man kan gå in med självförtroende och vill garanterat sätta ned foten mot Falun för att få lite respekt inför slutspelet. Med Mullsjös press blir det en rolig match när de bättre lagen - som också vill ha mycket boll - kommer till Nyhemshallen.

Falun är i storform och slog senast rivalen Storvreta med 6-4 hemma i Jalas Arena. Falun är väl medvetna om att det här kommer bli en tuff match med ett fysiskt spel. Falun har en offensiv som är ruggigt bra och eftersom det är en seriematch så kan man våga spela det spelet som man vill. Hade det varit en avgörande match i slutspelet hade man troligtvis spelat med större marginaler än vad de kommer göra i den här matchen.

Falun vann med 15-5 i höstas mot Mullsjö. Vi kan räkna med att Mullsjö vill visa publiken och Falun att man är att räkna med när våren kommer. Vi kommer få valuta för pengarna om man väljer att se den här matchen. Innebandy när den är som bäst!

Jag spelar över 12,5 mål @2.00 hos LeoVegas eller Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip