Mullsjö - Växjö i en het drabbning i Nyhemshallen.

Tabellen är oerhört jämn, det skiljer åtta poäng mellan placering 3-10. På plats tre hittar vi Mullsjö och med fyra poäng färre har vi Växjö på åttondeplats. Med åtta omgångar kvar så är varje poäng viktig kring slutspelsstrecket.

Det är två jämna lag som inte har många mil från varandra. De har utvecklats till matcher som är mer fysiska än spelande, där det står mer än tre poäng på spel.

Mullsjö är, enligt mig, sämre på hemmaplan än när laget spelar på bortaplan. De blir en helt annan matchbild i Nyhemshallen. Som bortalag mot Mullsjö blir defensiven i fokus, för Mullsjös defensiv är inget jag håller högt så chanserna som bortalag kommer man att få.

Växjö är i behov av poäng. Det var inte den här positionen de trodde de skulle ha med åtta omgångar kvar. Handlar inte att få fler hemmamatcher i kvartsfinalen som topp-4 placering ger. Utan det är fokus på att ta sig till slutspel.

Växjö vann i Mullsjö tidigare under säsongen med 9-4. Möttes i Växjö för bara några veckor sedan, då drog Mullsjö längsta strået och vann med 2-1. Jämn match att vänta och få +1,5 på ett av lagen tycker jag är fint.

Jag spelar Växjö +1.5 @1.80 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip