Örebro hade chansen att ta ett jättekliv till fortsatt spel i SSL även nästa år. Örebro ledde mot Pixbo på bortaplan med 3-0 i slutet av andra perioden. Tappade allt i början av tredje. 3-0 blev snabbt 3-5. Starkt av Örebro att sedan kunna komma igen och få 5-5 efter ordinarie tid. Nu har man tre poängs försprång mot AIK som i nuläget får lämna SSL.

Kan konstatera att Örebro har massvis att spela för. Det tycker jag märks när man ser hur laget spelar kontra hur man spelade i början av säsongen. Det är betydligt mer kontroll nu och vårdar bollen mer än vad man gjorde tidigare. Har gått under den här linan 4/5 senaste hemmamatcherna. Endast när Storvreta besökte som det rann iväg för Uppsalagänget.

Växjö är svåra att få ett grepp om. Blandar och ger den här säsongen. Slog Falun med 8-4 men förlorade omgången innan mot Storvreta med hela 9-2 på hemmaplan. Smålänningarna har, likt Örebro, också mycket att spela om. Tre lag inom två poäng och det handlar om att få hemmaplansfördel i kvartsfinalerna. Mot Örebro vet man att det handlar om att sätta defensiven, som man faktiskt gjort när man spelat mot liknande motstånd på bortaplan.

Fösta mötet slutade 7-2 i Växjö. Känslan är att Växjö får det lite tuffare i det här mötet men förmodligen vinner man med någon boll i en jämn match.

Jag spelar under 10,5 mål @1.85 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip