Tror på en målsnål tillställning när Dalen besöker Pixbo i den 22:e omgången av SSL.

Pixbo ligger på en andraplats i tabellen och är nog väldigt noggranna med att man vill behålla den från IKSU. För som jag ser det så är det sex lag som är klart bättre än övriga lag. Sjunde- och åttondeplacerade Dalen och Sirius tror jag inte blir ett hot i kvartsfinalerna över fem matcher. Så blir du topp två så får du en klart lättare kvartsfinal.

Pixbo är ett lag som sätter defensiven före offensiven. Har landslagsmålvakten Sara Hjorting i mål som känns väldigt stabil. Senaste fyra matcherna har gått under den här linan i deras matcher.

Dalen är precis som Pixbo ett mer defensivt balanserat lag. Har med sina 72 mål framåt gjort minst mål i hela serien och med tanke på att man ligger sjua av fjorton lag tyder det på ett imponerande försvarsspel. Har gått under linan 5/6 senaste som man spelat. Dalen har enormt mycket att spela för, då det endast skiljer två poäng till Malmö som är utanför slutspelet i dagsläget. Om man lyckas knipa poäng här blir jag förvånad, men deras chans är att försöka göra detta till en målsnål match.

Jag spelar under 9,5 mål @1.72 hos Coolbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip