Båda spelen satt fint i lördags och nu med 5 raka rättade här så hoppas jag att det tåget åker vidare nu i veckan.

Det är dags för den svenska innebandyn att dra igång och finns fina spel att hitta redan i första omgången.

Sirius som klarade kontraktet förra året kommer få det ännu tuffare den här säsongen. Man har tappat sin målvakt sen förra säsongen. Man har dock tagit in Ihme som kommer från den finska ligan. Det är på backsidan som jag ställer mig frågande om laget håller på den här nivån. Barck som hade bra rutin och tyngd är borta nu och frågan är om den platsen blir tom nu. Man har några yngre som är spelskickliga som backar men just den egenskapen är kanske inte den man behöver som mest när Falun kommer på besök. Sen har även stora stjärnan Billy Nilsson lämnat för att testa utomlands. Jätteavbräck då det var han som gjorde mycket på egen hand och kunde göra det lilla extra.

Falun tycker jag har det bästa laget på pappret. Tycker man hade det förra året också men man såg redan kvartsfinal att den verkliga hungern inte riktigt fanns där. Man hade vunnit 3 år i rad innan förra året och man åkte ut mot vinnarna Storvreta i semifinal i våras. Man han en fantastisk mix av spelarna till säsongen. Man har dom defensiva spelarna mixad med spets och målskuttar. Galante och Enström kommer få dra stort lass i poängskörden. Finns många som kommer kunna göra poäng i laget men har du två av världens bästa anfallare tillsammans så kommer även pressen men inget ovanligt för dessa och man har presterat i tidigare säsonger.

Jag har svårt att se att Falun inte kommer ut och visar direkt hur bra laget faktiskt är. Man har alla tillgängliga och då skall man kunna vinna ganska enkelt om man spelar som man kan mot ett Sirius som man inte riktigt vet var man har med tanke på spelarna som lämnat i sommar.

Jag spelar Falun ö6.5 mål @1.84 hos Nordicbet med 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip