Viktiga poäng att spela om för Sirius. Måste lita på andra lag för att ha chans på slutspel, men det gäller först att vinna sina egna matcher. Först ut väntar tabellsexan Mullsjö på hemmaplan.

Sirius låg länge väldigt risigt till. Låg sist i tabellen men har rest sig ur den krisen och det är defensiven som har lagt grunden för detta. Det kändes som man själva visste om att man hade ett bra lag på pappret för att vara Sirius innan säsongen började. Några trodde man kunde smyga med bakom storlagen men när hösten kom haglade förlusterna in på kontot istället. Man tog inte jobbet som krävdes. Spelarna fuskade i försvarspelet och var mest inne på att spela anfallsspel. Men man tog sig samman och idag är det ett nytt lag som vi ser spelar defensivt idag än i höstas. 14 insläppta på de fem senaste är riktigt bra. Sen blir ju offensiven lite lidande med det är fortfarande det bästa receptet för att få in poäng. 14/15 senaste som Sirius har spelat har gått under den här linan.

Mullsjö är hittills säsongens besvikelse. Trodde mycket på laget men har inte fått det att stämma. Jag tycker att det saknas någon som kan göra sin gubbe. Lite för lite mycket passningar som sårar motståndarna. Det syns tydligast när man möter lite sämre lag som backar hem och väntar. Mullsjö har inte hittat en nyckel för att låsa upp en sådant försvarsspel än. Därför tror jag faktiskt att det kan gynna laget sen i slutspelet när det kommer bli tuffare motstånd, för då kan de mer spela sitt egna spel. I Mullsjös fall så har 7/9 senaste gått under den här linan.

Mullsjö vann mötet i höstas med 8-2. Sirius har höjt sig betydligt sedan den matchen och jag är lite inne på att man tar hem detta med tanke på hur mycket mer man har att spela för än vad Mullsjö har. Tror iallafall på en målsnål match och tycker allt över 1.75 är lite för generöst.

Jag spelar under 10,5 mål @1.83 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip