Innebandysäsongen har börjat ganska okej med 3/4 spel som gått in för min del. Nu siktar jag på 4/5 när Storvreta spelar hemma mot nykomlingen Höllviken.

Båda lagen har spelat 3 matcher och som har sett ut enligt följande:

Dalen-Storvreta 6-3
Storvreta-Mullsjö 4-7
Team Thorengruppen-Storvreta 2-6

Warberg-Höllviken 8-5
Höllviken-Karlstad 6-3
Höllviken-Pixbo 5-8

Storvreta har inte gått över linan som jag spelar, i dom tre inledande matcher men tror den sviten bryts här. Man har inte den bredden i truppen som man hade förra året när man gick hela vägen. Men första 2 femmorna man ställer på banan håller fortfarande toppklass. Man inledde med 2 förluster men tog sig i kragen mot den andra nykomlingen där man kunde vinna ganska enkelt med 6-2.

Höllviken har jag skrivit en del om redan i säsongen och tycker inte man håller försvarsmässigt när motståndet är något storlag. Mot Warberg släppte man in 8 och lika många blev det senast när Pixbo kom på besök. Haft stora problem att sätta försvaret i 60 minuter, som krävs i SSL. Nu åker man till Uppsala där Storvreta skall vara flera nivåer större än Höllviken.

Storvreta känns på g nu efter vinsten senast och bör passa dom att den andra nykomlingen kommer på besök och bör kunna spela sitt spel på hemmaplan.

Varför jag väljer att spela ett överspel och inte handicap är att Höllviken inte kommer ge sig. Skulle det dra iväg i början kan det bli så att Storvreta slappnar av och Höllviken får in några kassar. Därav bara spel på just Storvreta.

Jag spelar Storvreta ö6,5 mål @1.72 hos Nordicbet med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip