Är väl inget snack om Storvreta v Sirius är det hetaste mötet i kvartsfinalerna. Rent Uppsaladerby och det är väl första gången(?) som TV väljer att sända den också. Kommer givetvis att vara fullsatt i IFU Arena.

Väljer att kliva in på Sirius (+3,5) @ 1,83 hos bet365 .

Grundserien:

Storvreta v Sirius 8-4
Sirius v Storvreta 6-7
Storvreta v Sirius 7-5

Sirius spelade hem en slutspelsplats i grundomgångens sista match där man fullständigt krossade Växjö med 11-2.

Sirius har imponerat. Jag och många andra trodde ej på slutspel. Jag och många andra trodde att Sirius två främsta poänggörare skulle vara Johan Eriksson och Joakim Olsson. Så fel vi hade. 22 respektive 17p framför dessa herrar har vi Jakob Drews och Filip Eriksson, båda på 66p under grundserien. Det gav en delad 6:e plats i Superligans poängliga. Ruggigt imponerande. Sirius bör matcha sina två förstafemmor i detta slutspel och det är bra spelare som levererat ordentligt.

Storvreta tog hem Superligan med marginal. Har givetvis världsspelare i alla tre femmorna. Är det någonstans där Storvreta är överlögset så är det på backsidan där man har ruskigt bra backar som levererar framåt.

Nu är det ett derby och senaste mötena lagen i mellan har det varit jämt även om Storvreta till slut vunnit med rutin. Jag tror att en första kvartsfinal kan bli jämn och ett oerhört bra läge för Sirius att sno en match (även om jag tror att Storvreta tar detta sett över 7 matcher). Bådas hemmaplan. Kvartsfinal 1. Jag tror inte Storvreta bara går ut och kör över Sirius här som har 4-5 produktiva spelare samt en hyfsad form. Jag gillar handikappet och plockar (+3,5) här i TV-matchen. Matchens sänds med start 19:00.

This is the stats tab
This is the post tip