Innebandy på agendan under onsdagskvällen och en match att fokusera på är den i Uppsala där det vankas derby mellan Storvreta och Sirius.

Hemmalaget Storvreta huserar i toppen av tabellen, på förstaplats till och med, och detta med 19 poäng inspelade efter nio omgångar. Formen är god också då de har tre raka vinster i bagaget och detta med resultat som 10-6 hemma mot Thorengruppen senast. Innan det slog de Helsingborg borta med 4-3 och när Djurgården var här på besök vann hemmalaget med 9-1.

Gästande Sirius är nästjumbo och har bara lyckats ta tre poäng på de inledande nio matcherna. Hittills har Sirius en total målskillnad på 37-77 och den kan vi jämföra med Storvretas 65-38. Det råder inga tvivel om att det skiljer en hel del i kunnande mellan dessa lag och när det bjuds på derby vill hemmalaget visa upp hela registret, så min idé är att denna match bör ha alla möjligheter att bli en målglad sådan.

Ser vi tillbaka till inbördes möten i fjol så vann Storvreta först med 10-4, då med Sirius som hemmalag.
När det var ombytta roller slutade det 10-6.

SPELTIPS
Min idé inför säsongens första möte lagen emellan är att det fortsätter måla friskt och jag fastnar för över 11,5 mål till spelbara 1.55 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip