Storvreta tar emot Växjö i het drabbning i Uppsala.

Storvreta leder serien med sex poäng och om inget oväntat händer kommer de att vinna grundserien, som leder till att de får välja motståndare först i kvartsfinalen. Laget har haft problem med flera skador men läget börjar ljusna och spelarna kommer vara tillbaka i form lagom till slutspelet.

När jag läser och hör om Växjö så pratas det om vilken position man kommer få inför slutspelet. Men Linköping kommer laget inte ikapp med bara fem omgångar kvar. Det är däremot endast tre poäng ned till Kalmarsund, som inte har någon slutspelsplats. Så fokus för Växjö bör ligga på att se till att man når topp-8. Växjö har Storvreta och sedan Falun borta i helgen så troligtvis inga poäng som kommer in den här veckan.

Storvreta spelar en rolig innebandy och med tanke på deras läge kan man spela lite mer offensivt än normalt. Växjös spelidé handlar om en hög press och få tag i bollen högt upp för att undvika spela mot ett uppställt försvarsspel. Det leder till mer mål framåt men det kommer även mer kontringar mot Växjö, och eftersom de inte har Kosonen som målvakt blir det fler mål bakåt.

Matchen i Växjö slutade 14-8 till Storvreta.

Jag spelar över 11,5 mål @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip