Dags för VM-semifinal. Eller rättare sagt dags för sista träningsmatchen inför morgondagens VM-final. Sverige tar sig an Schweiz.

Schweiz? Ja, herregud vilken flax man hade i sin kvartsfinal. En kvartsfinal som man vann över förlängning mot Norge. Ett Norge som Sverige slog tidigare i turneringen med 9-1. Nu ska man inte jämföra resultat i VM då en del lag vilar viktiga spelare och framförallt inte går 100% när man möter Sverige.

Sverige har gjort +50 mål denna turnering. Men det som imponerar är utdelningen på chanserna. Sätter cirka 40% av skotten vilket är en rätt bra siffra. Man har pulvriserat motståndet redan i den första perioden vilket jag kan se även här då jag antar att det är ett oerhört fokus direkt från start.

Sveriges "Falunfemma" har glänst något enormt detta VM och ska givetvis göra det mot Schweiz också. Emil Johansson börjar snart att kunna titulera sig som världens bästa innebandyspelare. Allround är ordet och han är överalt på plan och levererar assist efter assist och som oftast till lagkamraten Galante Carlström. Kim Nilsson har ställt in siktet och levererar också fina mål denna turneringen.

Jag tror inte Schweiz ställer muren framför mål för det är en mindre bra taktik utan jag tror att man kommer gå upp och störa lite i uppspelsfasen. Dock har Sverige så pass skickliga spelare som bör straffa Schweiz under 60 minuter.

Spelar Sverige -3.5 till 1.70 hos Coolbet med 4 u. Bra spel!

Ni som vill ha upp oddset; (-4,5) finns till 1,85-1.90 hos LeoVegas , 888sport MrGreen och Coolbet .

This is the stats tab
This is the post tip