Det vankas toppmöte när Team Thorengruppen gästas av Salem. Ett Salem som helt plötsligt hamnat i en liten ”formsvacka” med tre raka förluster. Mycket har berott på en del avbräck i matchtruppen.
Till denna match saknar man sin bästa målskytt Fseha men man har annars tillbaka lite spelare och kommer med 15 utespelare. Salem har många bra spelare som levererar framåt. Tobias Lindström är väl hela seriens bästa back och bara öser in poäng. Även i hemmalaget har vi många bra spelare som levererar framåt. Två lag som gjort mycket mål framåt. Defensiven i båda lagen har inte varit den bästa senaste tiden så min känsla är att offensiven slår defensiven med dagens förutsättningar.

Team Thorengruppen kommer från kanske säsongens match om man tänker för publikens skull. Hade 7-11 med 2 minuter kvar men lyckades släppa in 4 mål för att sedan förlora i förlängning. Detta mot bottenlaget Kais Mora.

Just nu är det Team Thorengruppen, Salem och Hagunda som slåss om förstaplatsen där samtliga ligger inom 1p. Det är tre omgångar kvar och alla tre ska möta varandra under dessa omgångar. Viktig toppmatch redan nu med andra ord.

Höstens möte slutade 9-6 till Salem och visst kan vi få se mycket mål även denna gång men fin offensiv och ett ”halvknackig” försvarsspel. Kliver in med 3u på över 10,5 mål. Finns på Coolbet och Svenska Spel .

This is the stats tab
This is the post tip