Väljer att kliva in på Växjö (-3,5) till 2,00. Klickas med 3u.

Växjö spelar för en fjärdeplats vilket innebär hemmafördel i kvartsfinalen.

Sirius har ingenting att spela för.

Sirius åker ner för att avsluta säsongen och man spelar väl lite för sin legend Dan Johansson som efter denna match lägger klubban på hyllan.
Ner till Växjö åker man med nästan full trupp. Man saknar dessvärre en av sina bästa poänggörare i Drews (sjukdom). Man väljer även att rulla om i femmorna en del för att få in de med lite speltid. Man har valt att sätta sin bästa spelare Olsson i tredjefemman tillsammans med två färska juniorer som gjort lite ströbyten då och då. Man sätter Elvfing på bänken. Det är väl förstafemman som mest intakt annars två blandade femmor.

Växjö är tillbaka på hemmaplan där man senast slog Falun med 8-4. Efter det har man haft två raka förluster på bortaplan mot Dalen samt Örebro. Det har berott på lite avbräck i truppen samt kanske en liten skvätt av vattenskalle efter krossen mot Falun.

Sammanfattningsvis så kan vi ju se att Växjö har mycket att spela för mot ett Sirius som kommer med en udda uppställning. Jag tror Växjö löser detta då man borde leverera en del mål framåt.

This is the stats tab
This is the post tip