Brynäs tar sig an Mora på hemmais i SHL Brynäs är stora favoriter och med allt rätt tycker jag. Jag som laget från Gävle klarar favorittrycket och slår Mora på hemmaisen. Brynäs FT till 1.71 spelas hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med en flatinsats.

Varken Brynäs eller Mora är nog nöjda med sin tabellplacering ännu. Mora låg för två omgångar sedan på rätt säker mark i SHL, men vädret kan slå om fort. Nu ligger Mora under sträcket efter att ha blivit poänglösa två matcher i rad, samtidigt som Örebro har tagit poäng två matcher i rad. Dessutom kommer nu Timrå jagande bakom Mora, så paniken är nog inte att leka med i Mora-lägret nu.

Brynäs, är givetvis dem inte heller nöjda med sin tabellplacering. På tionde plats i tabellen med minusstatistik är nog inte vad laget hade väntat sig när dem klev in i serien i September månad. Men nu är läget som det är och det är bara att kriga på. Brynäs har haft en ruggigt tuff period med fyra raka förluster, men i lördags vände det verkligen när man mötte Linköping på hemmais och vann med 4-1. Brynäs kommer rida vidare på den här vägen när nu Mora kommer och gästar ikväll.

Förutom att jag tycker Brynäs är ett mycket bättre och mer komplett lag än Mora så har även Brynäs varit klart bättre i specialteams. Mora och Brynäs är ganska jämlika när det kommer till boxplay, men i powerplay så sticker verkligen Brynäs ut med sina 22% mot Moras 18%. Det kan vara en sån lite marginal som avgör ikväll, det återstår att se.

Detta är en otroligt viktig match för båda lagen där viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora och där tror jag Brynäs har en fördel till skillnad mot Mora.

Match: Brynäs - Mora
Spel: Brynäs
Odds: 1.71
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder
// Grinder

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip