Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Högberg (confirmed)

Gott nytt år kära vänner! 20190 är här och vi kickar igång årets första rek med en förhoppningsvis smällkaramell till match. Jag har kollat närmare på mötet mellan Columbus Blue Jackets och Ottawa Senators.

Columbus Blue Jackets avslutade år 2018 med en förlust mot Toronto Maple Leafs med 4-2, men laget tycker jag ändå sett helt okej ut på slutet. Man är 6-3-1 senaste 10 matcherna och Jackets kommer absolut vara med i slutspel i år och slåss. Man har en riktigt fin offensiv uppsättning ledd av Cam Atkinson som öst in mål den här säsongen. Laget hade fina 5 raka vinster 5 raka vinster innan man föll mot Leafs senast. En match jag tycker Jackets ändå spelade bra i och hade sina chanser att förlänga vinstsviten, men ett effektivt Leafs straffade de.

Ottawa Senators har haft en tuff säsong i år och man är det lag i NHL som släpper in mest mål. Med stora problem med målvaktspositionen och en ung laguppsättning med inte minst orutinerade backar har gjort att Sens allt som ofta får vända hem med 0 poäng. Marcus Högberg fick göra sin NHL-debut senast mot Washington Capitals, och jag tycker man ändå får ge Marcus godkänt i insatsen trots förlust med 3-2. Målen han släppte in tycker jag han visade lite orutin då han går ner på tok för tidigt på både 2-0 och 3-0 men i övrigt spelade han ändå helt okej. Ottawa saknar fortfarande sin bästa back den här säsongen Thomas Chabot i en redan tunn backuppsättning vilket jag tror kommer bli avgörande i nattens match.

Jag kommer syna att vi får en riktigt rolig match här med två offensivt starka lag emot varandra. Jackets som jag nämnt flera gånger håller inte igen på offensiven på hemmais, och mot ett Senators med orutinerade Högberg i mål och knappt några stabila backar gör att jag tror vi kommer få se en del mål här. Sens bästa försvar kommer vara deras offensiv och där är Jackets exeptionella på att utnyttja misstag med snabba spelare som Atkinson som allt som straffar turnovers. Jag kommer hoppas vi kickar igång 2019 med en riktigt målexplosion i matchen och därför spela:

Match: Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators
Spel: Ö6.5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.92
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip