Speltips: Djurgården - Linköping

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-01-12 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.00
Tips: 1
Min känsla är att Djurgården kommer väga lite för tungt i detta mötet med Linköping. Djurgården spelas till 2 gånger pengarna hos LeoVegas, Unibet eller 888sport med en flatinsats.

Djurgården har varit inne i en riktigt tuff period och ligger för närvarande på nionde plats i SHL och det är verkligen inte okej på något sätt. Djurgården är ett lag som på pappret ska kunna vinna hela SHL i år och att man som nu ligger på nionde plats är under all kritik. Jag tror dock verkligen på att Djurgården kommer höja sig. Djurgården var som sagt inne i en riktigt tuff period men har rest sig sen dess. Man slog Växjö på hemmais med 4-2, torskade dessvärre matchen mot Mora borta. Men i den senaste matchen så vann Djurgården mot Skellefteå på bortais med 3-1. En oerhört viktig seger för Djurgården som återigen hade kunnat hamnat under isen vid förlust. Tittar man till de tre senaste matcherna får man ändå säga att det ser bra ut för Djurgården.

Dagens motståndare Linköping ligger något bättre till än Djurgården i tabellen just nu. Jag anser dock klart och tydligt att Djurgården är ett klart starkare lag än Linköping. Linköping har varit inne i en fin period nu med fyra raka segrar innan Mora satte stopp för det i den senaste omgången när dalmasarna besegrade Linköping med 4-2 på bortais.

Djurgården är som jag var inne på ett bättre lag än Linköping överlag. Det har dem även bevisat denna säsongen om man kollar på specialteams. Djurgården är drygt tre procentenheter bättre än Linköping i specialteams om man slår ihop den sammanlagda statistiken för powerplay och boxplay.

Lagen har mötts två gånger denna säsong. Båda gångerna är det Djurgården som vunnit, tre poäng hemma samt två poäng på bortais. Jag ser Djurgården som klara favoriter här och två gånger pengarna på en hemmaseger tycker jag är fullt dugligt att spela hos LeoVegas med en flat.

Match: Djurgården - Linköping
Spel: Djurgården
Odds: 2.00
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas, Unibet, 888sport
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Djurgården - Linköping
Spela på Speltips Djurgården - Linköping
SHL-Grinder - 12 Januari 2019 - 11:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming