Rögle möter under lördagskvällen serieledaren Luleå i en oerhört intressant drabbning. Jag anser att hemmalaget återigen är lite underskattade oddsmässigt. 2.65 på en Rögle-seger är ett odds som jag gärna spelar hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Rögle har fortfarande inte alls fått till det som jag trott. Jag trodde inför säsongen att Rögle skulle bli ett klart stabilare lag än vad man varit tidigare. Nu har man ju visserligen varit klart bättre än vad man var förra säsongen, men jag trodde faktiskt att Rögle kunde ligga i mitten, runt 6-8 plats. Nu är det inte riktigt så, Rögle ligger på tionde plats i serien, en poäng före Brynäs som ligger på elfte plats. Rögle har dock potentialen och ska inte alla ha så små möjligheter att slå Luleå på hemmais idag. Rögles problem är att man verkligen blandar och ger. Som den senaste perioden i SHL, fyra raka segrar följdes upp med tre raka förluster och nu senast slog man Färjestad med 6-4 på bortais. Det svänger alltså friskt om Rögle, men det positiva den här gången är att man kommer från en stark seger borta mot Färjestad.

Luleå toppar fortsatt tabellen och jag får väl helt enkelt acceptera att jag hade fel om Luleå. Dem är riktigt starka den här säsongen och toppar tabellen rättvist. Just nu har dock Luleå en lite tuffare period och serieledningen ligger för första gången på länge inom räckhåll för jagande lag. Luleå har i sina två senaste matcher åkt på två förluster, först föll man mot Färjestad på bortais och nu senast torskade man det oerhört prestigefulla mötet mot Skellefteå med 2-3 på hemmais. Så lite käppar i hjulen är det allt för Luleå när man åker ner till Ängelholm idag.

Jag tycker Rögle inte ska vara underdogs på hemmais mot Luleå och därav spelet till 2.65 på Rögle.

Match: Rögle - Luleå
Spel: Rögle
Odds: 2.65
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip